RedcoolMedia favicon

Illustrator

Free download Illustrator video and edit with RedcoolMedia movie maker MovieStudio video editor online and AudioStudio audio editor onlin

This is the free video Illustrator that can be downloaded, played and edit with our RedcoolMedia movie maker MovieStudio free video editor online and AudioStudio free audio editor online

VIDEO DESCRIPTION:

Play, download and edit the free video Illustrator.

Je kunt deze en andere cursussen vinden op interplein.nl, 90% korting met de code "e9q"

In deze cursuskrijg je stap voor stap uitleg over de werking van het pakket. Na het volgen van deze training ben je in staat om je eigen logo’s te ontwerpen en illustraties te maken die zowel geschikt zijn voor drukwerk als digitaal gebruik.

Cursus Adobe Illustrator

Illustrator is de standaard in de wereld van ontwerpsoftware voor illustraties. De nieuwe cursus ‘Illustrator’ voor Adobe CC is speciaal gemaakt voor mensen uit het vakgebied van de visuele communicatie. Door middel van instructievideo’s krijg je stap voor stap uitleg over de werking van het pakket. Na het volgen van deze training ben je in staat om je eigen logo’s te ontwerpen en illustraties te maken die zowel geschikt zijn voor drukwerk als digitaal gebruik.

Bedenk en ontwerp je eigen logo’s
Stel je eigen poster samen
Creëer de mooiste illustraties
Heel veel plezier met het volgen van deze cursus!

De cursus begint met video´s over fotomarketing. Je leert wat je kunt doen wanneer je foto´s maakt. Wanneer je alleen het programma wilt leren kun je deze introductietraining overslaan.

De cursus bevat ook oefenmateriaal.

PLEASE LIKE, COMMENT and SUBCRIBE

Our websites:
europeanhealthfoundation.com
Yvar.com (E-learning)
Dutch: stichtinggezondheid.nl en interplein.nl

Download, play and edit free videos and free audios from Illustrator using RedcoolMedia.net web apps

Ad

LATEST FREE VIDEOS & AUDIOS

TOP WEB APPS TO CREATE OR MODIFY FILES:

Ad