RedcoolMedia favicon

Winston Scholsberg Experience met Richardo Tuinfort van TR

Free download Winston Scholsberg Experience met Richardo Tuinfort van TRC Promotion #6 video and edit with RedcoolMedia movie maker MovieStudio video editor online and AudioStudio audio editor onlin

This is the free video Winston Scholsberg Experience met Richardo Tuinfort van TRC Promotion #6 that can be downloaded, played and edit with our RedcoolMedia movie maker MovieStudio free video editor online and AudioStudio free audio editor online

VIDEO DESCRIPTION:

Play, download and edit the free video Winston Scholsberg Experience met Richardo Tuinfort van TRC Promotion #6.

TRC Promotion staat voluit voor Tropical Rhythm Connection Promotion en is in 1993 door Conny van Klink en Richardo L. Tuinfort in stichtingsvorm opgericht.

Ons verhaal
TRC Promtion is ontstaan uit een gemis. Verschillende contacten van de heer Tuinfort klaagden over het feit dat voor de 'allochtone' artiest weinig tot geen plekken waren, waar hij of zij zich kon presenteren aan een publiek. Na dit meerdere malen te hebben opgevangen ontstond bij de heer Tuinfort een idee om een stichting op te richten die juist de belangen van deze 'onbekenden' het zou behartigen. Dit idee werd ondersteund door mevrouw Van Klink en heeft geresulteerd in het organiseren van evenementen, die tot doel hebben het samenbrengen van verschillende culturen en al doende een mooie bijdrage te leveren aan de Nederlandse samenleving.

Ons doel
Het doel van TRC Promotion is het scouten, stimuleren en promoten van 'onbekende' artiesten en deze te voorzien van een podium waar zij zich vaker met een professionele collega kunnen presenteren aan een breed publiek.
Daarnaast is het doel om de vergeten muzikale grootheden uit het verleden van de diverse culturen weer in de spotlight te plaatsen. Hun muziek te laten horen en/of hun levensverhaal te brengen. Men kent vaak de muziek van deze grootheden, maar niet hun levensverhaal niet.

Onze inzet
TRC Promotion zet zich in om 'onbekende' artiesten en kunstenaars te promoten bij het grote publiek. Het streven is om deze artiesten te laten genieten van een Nationaal / internationaal publiek. Dit betekent dat TRC Promotion zal trachten om haar "producten" op zo veel mogelijk, verschillende locaties in geheel Nederland maar soms ook daar buiten te presenteren.

Onze nevenactiviteiten
TRC Promotion biedt haar collega-organisatoren of allerlei andere organisaties, of instellingen diensten aan zoals theatermanagement, promotie, PR & Communicatie en de mogelijkheid tot gebruik van het artiestenbestand. Dit kan zowel in de theaters en festivals, als bij openingen van organisaties of andere plechtigheden of activiteiten.

Onze resultaten
- De "Alletonen Festivals"
- De serie "Words & Music" (gestart in het Bibliotheektheater)
- Diverse kleurrijke theatervoorstellingen
- "The Ultimate Black Gospel Concerten" in het theater Zuidplein
- Het initiatief voor en de uitvoering van het Surinaams Dorp tijdens het Dunya festival
- KunstKop festival i.o.v. deelgemeente Hoogvliet
- Het debat "Wat wil de Allochtoon" part II, i.s.m. stichting WIKRO
- "Met Eigen Ogen" (samenwerkingsproject met zelforganisaties in Hoogvliet, i.o.v. Cos Rijnmond)
- Ay Sranan! muziekprogramma i.o.v. Theater Zuidplein
- X-Mas in Odeon
- Snorder in Rotterdam
- Hollandse Nieuwe On Tour! i.s.m. Cosmic theater
- X-Mas 4 Every Heart
- Korenfestival op Zuid
- A Poku Tori, Lieve Hugo
- Suriname op Zuid i.s.m. theater Zuidplein
- The Ultimate Black Gospel Festival in de Doelen

Onze toekomst plannen

Download, play and edit free videos and free audios from Winston Scholsberg Experience met Richardo Tuinfort van TRC Promotion #6 using RedcoolMedia.net web apps

Ad

Ad