RedcoolMedia favicon

Ons Amsterdam

Free download Ons Amsterdam video and edit with RedcoolMedia movie maker MovieStudio video editor online and AudioStudio audio editor onlin

This is the free video Ons Amsterdam that can be downloaded, played and edit with our RedcoolMedia movie maker MovieStudio free video editor online and AudioStudio free audio editor online

VIDEO DESCRIPTION:

Play, download and edit the free video Ons Amsterdam.

"��� ���������", een film geproduceerd door ����� ����� �� ���� �������. In deze video laten wij jou het stille Amsterdam van nu zien. Deze video is een eerbetoon aan de vitale beroepen en op deze manier hopen we hen te steunen in de strijd tegen het Covid-19.

In het bijzonder willen wij ��� ����� bedanken voor het creëren van de voice-over en de prettige samenwerking bobstoop.com/. Ook willen wij Kinder- en Naschoolse opvang KleintjeZuid bedanken voor het beschikbaar stellen van hun locatie.

We zijn in collaboratie gegaan met een aantal initiatieven en goede doelen om ze te steunen. Doe jij ook mee? Help nu!

���� �����: Help het rode kruis helpen. doneer.rodekruis.nl/coronavirus.

����������� ���������: Kom in actie! Als je het in deze tijd kunt missen, help de Voedselbank Amsterdam door te doneren.
voedselbank.org
instagram.com/p/B-guSd1FenG/

���������: Omzien naar elkaar, juist nu.
De noodzakelijke maatregelen die genomen zijn om het coronavirus te bedwingen, zorgen met name bij kwetsbare groepen voor veel problemen. Want mensen zonder thuis kunnen niet thuis blijven, mensen die leven in armoede kunnen niet hamsteren en eenzame ouderen kunnen niet vragen of iemand boodschappen voor ze meeneemt. We blijven omzien naar de meest kwetsbaren in onze samenleving en steunen initiatieven in Nederland die extra hulp nodig hebben om deze kwetsbare groepen door deze crisis heen te loodsen.
kansfonds.nl/geven/doneren/

������������: Op NL voor elkaar zijn we er voor elkaar, juist nu.
Das lief, al bijna 120.000 Nederlanders zijn er voor elkaar op NLvoorelkaar.nl. Hier vind je alle goede doelen, initiatieven én hulpvragen van mensen rondom coronahulp, plus nog zo’n 15.000 andere manieren om het verschil te maken. Heb jij iets nodig of wil je meehelpen? Plaats het op NLvoorelkaar.nl. Samen krijgen we het voor elkaar!
nlvoorelkaar.nl/

Roos Groenen & Floor Bunge
���.����������.���

Download, play and edit free videos and free audios from Ons Amsterdam using RedcoolMedia.net web apps

Ad

Ad