RedcoolMedia favicon

Hoe Krijg Ik Meer Innerlijke Rust

Free download Hoe Krijg Ik Meer Innerlijke Rust video and edit with RedcoolMedia movie maker MovieStudio video editor online and AudioStudio audio editor onlin

This is the free video Hoe Krijg Ik Meer Innerlijke Rust that can be downloaded, played and edit with our RedcoolMedia movie maker MovieStudio free video editor online and AudioStudio free audio editor online

VIDEO DESCRIPTION:

Play, download and edit the free video Hoe Krijg Ik Meer Innerlijke Rust.

Je kunt deze en andere cursussen vinden op interplein.nl, 90% korting met de code "e9q"

Hoe Krijg ik Meer Innerlijke Rust?

Wil je je gezonder voelen en energieker dan je ooit voor mogelijk had gehouden?

Wat is het geheim van geluk? Is het geld? Heeft het te maken met je gezin? Is natuurlijke schoonheid? Heeft het te maken met al deze dingen?

Het antwoord is dat het niet één van deze zaken is. En dat zou je kunnen verbazen, maar zelfs als al die dingen voorhanden zijn kun je je ellendig voelen. Ondertussen kan iemand die in de ergste omstandigheden leeft – met honger, ziekte, armoede en zonder familie – eigenlijk een van de gelukkigste mensen in de wereld zijn.

Dus wat is er aan de hand?

Nou, alles komt eigenlijk neer op de manier waarop je je situatie ziet en hoe je denkt over de omstandigheden waarin je bent. Een miljardair kan depressief zijn en vooral als ze zich niet richten op waar ze dankbaar voor zouden kunnen zijn. Maar als je leert om de schoonheid in alles te zien en als je kunt leren om je gedachten te kalmeren en stress uit te schakelen, dan kun je genieten van je geluk waar je ook bent.

Hoe bereik je dit? Zoals alles komt het aan op training. Als je kunt leren om je gedachten te beheersen, hetzij via meditatie, cognitieve gedragstherapie of andere methoden, zult je ontdekken dat je kunt beginnen te beslissen hoe je jezelf wilt voelen en hoe je op elk gewenst moment wilt reageren.

Bovendien kun je heel veel andere dingen bereiken door het vermogen om jouw gedachten zo te beheersen. Stress overwinnen, bijvoorbeeld, betekent dat je kunt stoppen met ”tegen de stroom inzwemmen” en je kan stoppen met “het blussen van brandjes”. In plaats daarvan kun je je hoofd boven water houden en beginnen met het bepalen van je eigen pad in het leven en hoe je het beste omgaat met je tijd.

PLEASE LIKE, COMMENT and SUBCRIBE

Our websites:
europeanhealthfoundation.com
Yvar.com (E-learning)
Dutch: stichtinggezondheid.nl en interplein.nl

Download, play and edit free videos and free audios from Hoe Krijg Ik Meer Innerlijke Rust using RedcoolMedia.net web apps

Ad

LATEST FREE VIDEOS & AUDIOS

TOP WEB APPS TO CREATE OR MODIFY FILES:

Ad