RedcoolMedia favicon

Ranch Tobiano - Tvoja western avantura

Free download Ranch Tobiano - Tvoja western avantura video and edit with RedcoolMedia movie maker MovieStudio video editor online and AudioStudio audio editor onlin

This is the free video Ranch Tobiano - Tvoja western avantura that can be downloaded, played and edit with our RedcoolMedia movie maker MovieStudio free video editor online and AudioStudio free audio editor online

VIDEO DESCRIPTION:

Play, download and edit the free video Ranch Tobiano - Tvoja western avantura.

Kažu kako bog zatvori prozor, a otvori vrata. Tako se nešto dogodilo i nama. Čudnovato je kako se snovi ostvaraju u trenucima kad im se najmanje nadaš. Uz pse, koji su bili i ostali naša prva ljubav, u život su nam ušetali konji i to kroz velika vrata.

Prvo je stigla Marry, koja je gotovo udomljena. Izgladnjela i ostavljena kobilica zasjala je u svoj svojoj raskoši. Isprva se činilo da je poput kravice iz reklame. Mirna i nježna nije marila ni za što, samo je gurala njušku u ruke tražeći mrkve. Oh, kako je samo znala gurkati naša Merry. A kada se potpuno oporavila, postalo je jasno koliko je snažna i sigurna u sebe. Ni traga od plahe kravice, postala je otmjena dama s toplim očima, slađima od bilo kakve čokolade.

Zatim je Merry neplanirano oždrijebila Inoxa, a čini se da je i tu su netko odozgo umiješao svoje prste. Sve se uklapa – ime majke, nedostupan otac, a narav – booožanstvena. Mijenjao je boje od sive u riđu, pa gotovo u tamnosmeđu da bi opet dobio metalni sjaj. Još uvijek mijenja boje, ovisno o godišnjem dobu. Možda više nije boje čelika, ali ima čvrst stav – ma kamo god pošli, on će nas slijediti s psećom odanošću I sigurno nositi na svojim leđima.

Stigao je Kaliopi, njegov najbolji prijatelj, lijep i temperamentan kako samo pravi Arapi znaju biti. A kada su se pojavile Cameron i Misha, Kalijevoj sreći nije bilo kraja. Jedna je plavušica od formata, haflingerica s dugim plavim šiškama, a druga zanosna brineta, quarterica koja osvaja sva srca. Inox je odlučio brzo odrasti otkako su stigle i ne može dočekati jutro smišljajući kako osvojiti barem jednu od njih.

Ubrzo su im se pridružili Valkira, Melody I Lucky Charlie, stigao je u svoj novi dom i poni Fenix, a Valkira je na svijet donijela svoju kćer Tatanku – prvo ždrijebe Rancha Tobiano.

Za sunčanih dana, nema većeg zadovoljstva od jahanja zagorskim brežuljcima u pouzdanom društvu. A kada zapada snijeg i čini se kako nikoga nema u blizini, miris konja i blizina pustih zagorskih dvoraca čini se još mističnijom.

Ranch Tobiano se nalazi u šumi, u blizini Oroslavlja, 30km udaljen od Zagreba (vožnja do ranča traje oko 45 minuta).

Na ranču se nalazi deset konja, od jedan poni za djecu, dok je preostalih osam ujahano. Smješteni su u moderne poluotvorene staje, u kojima svaki konj ima svoj boks s ispustom i može iz njega izaći kad želi. Posjetitelji mogu naučiti western jahanje koje kreće u manježu, te po završenoj školi jahanja uživati na konjskim leđima jašući po prirodi, prolazeći uz potoke, mostiće, šume i polja.

Download, play and edit free videos and free audios from Ranch Tobiano - Tvoja western avantura using RedcoolMedia.net web apps

Ad

LATEST FREE VIDEOS & AUDIOS

TOP WEB APPS TO CREATE OR MODIFY FILES:

Ad