RedcoolMedia favicon

Do-In Meditatie Element Metaal Loslaten(+music)

Free download Do-In Meditatie Element Metaal Loslaten(+music) video and edit with RedcoolMedia movie maker MovieStudio video editor online and AudioStudio audio editor onlin

This is the free video Do-In Meditatie Element Metaal Loslaten(+music) that can be downloaded, played and edit with our RedcoolMedia movie maker MovieStudio free video editor online and AudioStudio free audio editor online

VIDEO DESCRIPTION:

Play, download and edit the free video Do-In Meditatie Element Metaal Loslaten(+music).

"Ik laat los wat mij niet meer dient."

Vijf elementen mini meditatie. Element metaal. De energie van je longen en dikke darm meridianen: uitdrukken, vormgeven, veranderen en adem.

Dank voor het luisteren. Fijne dag! Mijn naam is Claudia Heijdel en ik wens je een fijne dag.

Fijn als je de video een duimpje geeft!

Wil je meer volgen van ons? Abonneer je dan op ons kanaal en klik op het belletje om een berichtje te ontvangen zodra er weer een nieuwe video beschikbaar is.

Voel je vrij ons te steunen via een donatie. We waarderen je support, dat ons helpt om met liefde en toewijding te blijven werken aan nieuwe video's. Dit is de link om te doneren:
useplink.com/payment/3vu36Zt0h2ZqafLS1dCLc/
(doneer alsjeblieft alleen als je je overvloedig voelt, voel geen druk!)

Dankjewel en een mooie dag!
Team Do-In Yoga Healing & Education

Muziek gecomponeerd, gemixt en gemasterd door Peter Süoss van Perfect Sounds Unleashed. All rights reserved.

Voor meer meditatie healings:
claudiaheijdel.podia.com/meditatie-healing-programma

TEKST MEDITATIE:

Dit is jouw moment. Je mag gaan zitten of liggen zoals jij het prettig vindt. Plaats je tong tegen je verhemelte en raak daarbij de achterkant van je boven tanden aan. Wees je bewust van de aarde, die je draagt en de warmte van de zon aan de hemel. Adem alle lucht uit met een zucht.

Maak dan nu contact met je Hara, je onderbuik gevoel. Adem uit en laat al je gedachten naar je Hara toe bewegen.

Adem weer uit en laat je gedachten en gevoelens naar de energie van de herfst gaan. Stel je voor dat je een prachtige boom bent in het sprookjesbos met elfen en feeën en andere wezens. Het is jouw fantasie bos, dus je mag het helemaal zo laten zijn zoals het voor jou goed voelt.

De herfst doet haar intrede en je realiseert je dat je je blaadjes mag laten vallen. Dus begin je met alle voedingsstoffen die je nog kunt gebruiken te onttrekken aan de blaadjes van jouw boom. Jouw blaadjes veranderen steeds van kleur, de hele herfst regenboog komt voorbij. Tot je uiteindelijk alles wat jou voeding geeft onttrokken hebt aan de blaadjes en ze bruin en dor geworden zijn.

Nu kun je de blaadjes allemaal, helemaal, loslaten. Ze mogen vallen, je laat ze vallen. Bij bosjes dwarrelen ze neer op de grond rondom je. Hierdoor ontstaat een mooie deken van blaadjes over de bodem voor bescherming in de winter.

Fier en triomfantelijk schud je de laatste blaadjes van je takken. Al het oude mag weg. Opgeruimd staat netjes. Een zucht. Rust. Ruimte. Klaar voor de winter en ruimte voor iets nieuws in het voorjaar. Een glimlach verschijnt in al je takken en in je grote stam. Je wortels zijn ook blij met de deken van blaadjes op de bodem. Ze voelen zich beschermd, gevoed, gevoeld.

Er is contact tussen boven en onder, tussen onzichtbaar (je wortels) en zichtbaar (je takken).

Waar zit precies de overgang? Waar zit de grens? Hoe voelt de overgang tussen je stam boven de grond en je stam onder de grond voor jou? Je besluit om wit licht door al je takken en al je wortels te laten stromen. Misschien wel samen met een andere zachte kleur. In je fantasie adem je alvast de rose bloesem van het voorjaar in en uit. Je kunt nu met een gerust hart de winterslaap gaan houden, de verstilling in.

Met een opgeruimd gevoel kom je weer terug in het hier en nu. Je voelt de grond onder je en bedankt ook moeder aarde, dat zij jou draagt en voedt. Je wordt je bewust van je 10 vingertoppen en 10 teen-kussentjes. Van je oren, je ogen, je neus, je mond en je tong. Laat je lichaam maar in beweging komen en kom tot zit als je ligt. Wanneer je zover bent, open je je ogen en maak je een buiging voor jezelf.

Download, play and edit free videos and free audios from Do-In Meditatie Element Metaal Loslaten(+music) using RedcoolMedia.net web apps

Ad

Ad